Matematik

Funktioner

29. august 2017 af Sariwa (Slettet) - Niveau: B-niveau

Kan i evt hjælpe med en opgave , tingen er at jeg har haft et års pause af matematik og min hjerne slet ikkee er kodet ind til at forståde opgaver jeg får udleveret lige pt til at jeg er sat ind i det. Jeg har vedhæftet et billede af opgavem det der den anden prik


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2017 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. august 2017 af peter lind

Det er nu fysik.

Det må være en parallel kobling. Modstanden er så givet ved R = 1/RA+1/RB <=>  R = RA*RB/(RA+RB). Det stemmer ikke helt med resultatet. Er der flere oplysninger ?. Evt. en tegning af netværket. Serielt bliver det 5+15x


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. august 2017 af Eksperimentalfysikeren

#2 du har en fejl i første ligning. Det skal være 1/R i stedet for R:

\frac{1}{R}= \frac{1}{R_{A}}+\frac{1}{R_{B}} \Leftrightarrow R = \frac{R_{A}R_{B}}{R_{A}+R_{B}}

I første spørgsmål indsættes de to givne værdier og R beregnes. I det andet spørgsmål indsættes de 5Ω og x, hvilket giver det samme som er vist i opgaven. Husk enheder! (De mangler i udtrykket for R(x).)


Svar #4
30. august 2017 af Sariwa (Slettet)

Nej jeg har desværre ikke flere oplysninger og opgaven står i øvrigt i min matematikbog, jeg har ikke fysik, jeg har desuden brug for opgave nr 2 ved det andet punkt

Svar #5
30. august 2017 af Sariwa (Slettet)

Kan godt se at mit første opslag var skrevet i en søvndrukken tilstand..

Svar #6
30. august 2017 af Sariwa (Slettet)

;:)


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.