Matematik

Løsning af ligning! er mine udregninger rigtige?

04. september 2017 af martinier - Niveau: B-niveau

Hejsa, 

i vedhæftet fil ligger mine udregninger til løsning er en ligning. Har lavet en fejl ved bare ikke hvor er der nogen her der kan finde den og forklare hvad det er jeg har gjort forkert?

På forhånd tak (:

Vedhæftet fil: Opgave 4.b.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
04. september 2017 af mathon

                   \small \small \left ( \frac{1{.}013}{0{.}99} \right )^x=\frac{2244}{2038}

                   \small 1{.}02323^x=1{.}10108

                   \small \ln(1{.}02323)\cdot x=\ln(1{.}10108)

                   \small x=\frac{\ln(1{.}10108)}{\ln(1{.}02323)}


Skriv et svar til: Løsning af ligning! er mine udregninger rigtige?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.