Matematik

hvordan skriver man det i tinspire?

06. september 2017 af soer381k - Niveau: B-niveau

hej 

jeg skal bestemme det tidspunkt hvor vægthastigheden for en torsk ifølge modellen er størst

Man skal løse ligningen v''(x) = 0 med hensyn til x

i geogebra hedder det:     beregn(v"(x)=0)

jeg ved ikke hvad man skriver i tinspire


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. september 2017 af Mathias7878

Hvad har du defineret v'(x) som?

Du skal først definere v(x) og derefter diffentiere den to gange

Definer f.eks. v''(x) som v_mærke2(x) og løs ligningen vha. solve:

solve(v_mærke2(x)=0,x)

- - -

 

 


Skriv et svar til: hvordan skriver man det i tinspire?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.