Matematik

bestem h'(20) - fortolkning af dette tal. Hvad betyder tallet

09. september 2017 af NiklasLarsenMolbjerg - Niveau: B-niveau

Hej alle. Jeg har brug for hjælp til en god og korrekt fortolkning af h'(20). Jeg kan ikke lige selv gennemskue hvad dette tal betyder. Håber I vil hjælpe.

Når jeg differentiere h'(20) får jeg det til -0.15

OPGAVEN ER VEDHÆFTET


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. september 2017 af Mathias7878

Dvs. til tidspunktet t=20 aftager væskehøjden med 0.15 pr. time.

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. september 2017 af Mathias7878

0.15 cm*

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. september 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. september 2017 af mathon

a)
                       \small t=782-\tfrac{1}{4}h^{2{.}5}


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. september 2017 af mathon


b)
             \small h{\, }'(t)=0{.}4\cdot (3128-40\cdot t)^{0{.}4-1}\cdot (-40)

             \small h{\, }'(t)=-16\cdot (3128-40\cdot t)^{-0{.}6}

             \small \small h{\, }'(20)=-16\cdot (3128-40\cdot 20)^{-0{.}6}

Højdeændringens hastighed tid tiden t = 20.


Skriv et svar til: bestem h'(20) - fortolkning af dette tal. Hvad betyder tallet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.