Matematik

Beregn funktionens halveringskonstant

16. september 2017 af hawkbreed (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har et problem jeg skal beregne funktionens halveringskonstant som T 1/2 = log (1/2) / log (a) men min lommeregner giver mig en fejl


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2017 af StoreNord

Hvilken lommeregner?            Hvilken funktion?           Hvilken fejl?


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. september 2017 af StoreNord

T_{\frac{1}2} = -\frac{log(2)}{log(a))}


Svar #3
16. september 2017 af hawkbreed (Slettet)

mit a er et negativ 


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. september 2017 af StoreNord

Hvis funktionen er lineær, er det nok helt forkert at bruge denne formel.


Svar #5
16. september 2017 af hawkbreed (Slettet)

hvilken formel kan jeg bruge så


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. september 2017 af fosfor (Slettet)

Skriv hele opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #7
16. september 2017 af StoreNord

Hvis du bare har en lineær funktion  f(x) = -0.14468x + 1.38

Så er       f(0) = 1.38               det halve er    0.69

Hvornår er      -0.14468x +1.38 = 0.69       ?              beregn x.

Se også vedhæftede:

 Beregn funktionens halveringskonstant.png


Skriv et svar til: Beregn funktionens halveringskonstant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.