Matematik

Beregn fremskrivingsfaktoren

23. september 2017 af Alisalman (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej venner

Er der en venlig sjæl, som kan fortælle mig, hvordan man beregner en fremskrivningsfaktor?

Opgaven lyder således:

- I en sø er en bestand af alger. På en måned vokser bestanden med 2%.

a) Beregn fremskrivningsfaktoren for en måned.

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2017 af mathon

 fremskrivningsfaktoren:
                                           \small \small \left (100+2 \right )\cdot 10^{-2}=102\cdot 10^{-2}=1{.}02


Svar #2
23. september 2017 af Alisalman (Slettet)

Mange tak #Mathon


Skriv et svar til: Beregn fremskrivingsfaktoren

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.