Matematik

Parallel linje

28. september 2017 af Regndyr - Niveau: A-niveau

Hej.

Jeg har bøvl med denne opgave, nogen som kan hjælpe? (vedhæftet)


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2017 af fosfor (Slettet)

Parallelle linjer har samme ligning, bortset fra konstanten.

Dvs. sæt x=3 og y=1 ind i den givne ligning, og ændr 7-tallet så det passer


Svar #2
28. september 2017 af Regndyr

Hej.
Det ved jeg godt, men er der ikke en formel for det?

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. september 2017 af fosfor (Slettet)

Du skal bruge linjens ligning

ax + by = c

Hvor a,b vælges som i den givne så du får parallelle linjer, og hvor c vælges så P(1,3) skæres.


Svar #4
30. september 2017 af Regndyr

Hej igen.

Jeg synes jeg havde styr på det den dag jeg spurgte, men lige nu giver det ikke mening, kan du hjælpe? 


Skriv et svar til: Parallel linje

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.