Matematik

Vinkler Hjælp Maple

02. oktober 2017 af Larxx - Niveau: B-niveau

Har ingen ideer til hvad jeg gør forkert 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2017 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. oktober 2017 af mathon

         \small c=\sqrt{a^2+b^2}=\sqrt{9^2+4^2}=\sqrt{97}


Svar #3
02. oktober 2017 af Larxx

Mange tak :), Var et dum spørgsmål


Brugbart svar (1)

Svar #4
02. oktober 2017 af mathon

            \small A=\sin^{-1}\left ( \frac{a}{c} \right )=\sin^{-1}\left ( \tfrac{4}{\sqrt{97}} \right )

            \small B=\sin^{-1}\left ( \frac{b}{c} \right )=\sin^{-1}\left ( \tfrac{9}{\sqrt{97}} \right )


Svar #5
02. oktober 2017 af Larxx

Tak fordi du ville svare på mit spørgsmål. mathon :)


Skriv et svar til: Vinkler Hjælp Maple

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.