Matematik

Løsning af ligning.

11. oktober 2017 af kira121 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan løser man denne ligning? Jeg har virkelig ingen idé.

p(x)=0 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2017 af SuneChr

Vi skal finde det eller de x, som gør  p (x) = 0  sand.
Det kan skrives som
{ x |  p (x) = 0 }


Skriv et svar til: Løsning af ligning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.