Matematik

reducer størrelsen

22. oktober 2017 af bradapete (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvordan skal man løse sådan en? opgaven er vedhæftet 

Vedhæftet fil: asfasf.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2017 af Mathias7878

Jeg tror, du har vedhæftet det forkerte billede.

- - -

 

 


Svar #2
22. oktober 2017 af bradapete (Slettet)

ja ups...

#1

Jeg tror, du har vedhæftet det forkerte billede.

ja ups..


Svar #3
22. oktober 2017 af bradapete (Slettet)

det rigtige billede

Vedhæftet fil:dsdf.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #4
22. oktober 2017 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #5
22. oktober 2017 af mathon

                      \small f(x)=x^3+3x^2+2x

                      \small f(a)=a^3+3a^2+2a

                      \small f(a-1)=(a-1)^3+3(a-1)^2+2(a-1)=a^3-3a^2+3a-1+3(a^2-2a+1)+2a-2=

                                    \small a^3-3a^2+3a-1+3a^2-6a+3+2a-2=

                                    \small a^3-a


                      \small f(a)-f(a-1)=a^3+3a^2+2a-a^3+a=3a^2+3a


Brugbart svar (1)

Svar #6
22. oktober 2017 af mathon

detaljer:
                     \small (a-b)^3=a^3-3a^2 b+3ab^2-b^3


Skriv et svar til: reducer størrelsen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.