Matematik

Skæring af planer

22. oktober 2017 af Quantums (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej hvordan kan man finde fælles skæringspunkt for fire planer? og hvordan angives en parameterfremstilling for den linje som de fire planer danner


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2017 af peter lind

Løs ligningerne


Svar #2
22. oktober 2017 af Quantums (Slettet)

Ja men hvordan? Altså det er fire ligninger med en ubekendt a som forresten også skal findes (se bilag for ligningerne)


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. oktober 2017 af peter lind

Du går i gang med en Gauss eliminering. I første omgang trækker du den første ligning fra den anden og fjerde ligning og adderer den til tredje ligning


Svar #4
22. oktober 2017 af Quantums (Slettet)

ok tak!!!!  Men jeg får resultatet \begin{vmatrix} 1 & 0& 0&0 \\ 0& 1& 0&0 \\ 0& 0& 1&0 \\ 0& 0& 0& 1 \end{vmatrix} og det vil vel sige at x=0,y=0,z=0 men der er jo 4 søjer så hvad står den nederste søjle/række for?


Svar #5
22. oktober 2017 af Quantums (Slettet)

Pls giv et     svar

Brugbart svar (0)

Svar #6
22. oktober 2017 af peter lind

Det er et forkert resultat i #4. Hvordan har du gjort ?


Skriv et svar til: Skæring af planer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.