Matematik

Find t i en vektorfunktion for en cardiode

28. oktober 2017 af dizzypie (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Jeg har fået til opgave at finde ud af hvad t er når vektorfunktionen skærer akserne.

Jeg ved at man finder skæringspunkterne på akserne x(t)=0 og y(t)=0, men min ligning kan jeg ikke få til at gå op på nogen måde, og den vil slet ikke give min en t-værdi,

Jeg har vedhæftet et billede med opgaven og min vektorfunktion

Anden information jeg har er at t=0 så er P=(6,0)

Vedhæftet fil: udklip 1.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2017 af mathon

Hold dig til din oprindelige tråd med samme spørgsmål:
https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1784763#1784838


Skriv et svar til: Find t i en vektorfunktion for en cardiode

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.