Matematik

potensfunktioner - regression, hvad har jeg gjort galt?

30. oktober 2017 af Mathian - Niveau: B-niveau

Hej alle

Har indtastet værdierne ind på min lommeregner, har fået følgende forskrift y=1,916268 * x^0,01358 

Jeg indtaster x-værdien 2, som opgaven ber om, men får resultatet 1,98124, hvor den skulle have givet 2,9? 

Hvad har jeg gjort forkert? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2017 af StoreNord

Du sku nærmere indtaste værdien 6.


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. oktober 2017 af StoreNord

Nej 8. f(8)=2,9        Men min f(x) = 1,38 x0,36


Skriv et svar til: potensfunktioner - regression, hvad har jeg gjort galt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.