Matematik

funktions

31. oktober 2017 af 123emil123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

når den siger "undersøg" om 17=f(4)

hvordan regner jeg så f(4) ud?

altså hvordan finder jeg ud af om (4,17) rammer grafen for f som er f(x)=3x+5

?

tak på forhånd 


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2017 af Mathias7878

Indsæt x = 4 ind i f(x)

f(4) = 3*4+5 = 12+5 = 17

Dvs. punktet P(4,17) rammer grafen for f

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. oktober 2017 af mathon


Skriv et svar til: funktions

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.