Matematik

Matematik alfvering - AKUT HJÆLP SØGES

03. november 2017 af CharlotteListOlsen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har vedhæftet opgave sættet - jeg kan ikke finde ud af opgave 7, 8 og 9 håber der er nogle der kan hjælpe mig :) 

Vedhæftet fil: vampyrer kopi.pdf

Svar #1
03. november 2017 af CharlotteListOlsen (Slettet)

Her ses mine besvarelse til de andre opgaver :) 

Vedhæftet fil:vampyrer.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #2
03. november 2017 af fosfor (Slettet)

7) Integrer på begge sider

\\\int\frac{N'(n)}{N(n)}dn=\int m dn \\\ln(N(n))) = m n+k

Hvor kædereglen er brugt omvendt på venstresiden


Skriv et svar til: Matematik alfvering - AKUT HJÆLP SØGES

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.