Matematik

Løs ligning

12. november 2017 af Mie12345678 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående
Hej vil I løse denne her ligning således:

20-x=10

-x= 10-20

-x=-10

x=10

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2017 af StoreNord

Ja. Eller måske                20-x=10
                                        x=20-10=10
I tankerne flyttede jeg lige x over på den anden side, og lisådan 10.


Skriv et svar til: Løs ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.