Matematik

Tegn en mulig graf for en funktion f, der opfylder , at f(0)=5 og f(10)=-1

21. november 2017 af krid18l (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg er presset i tid og vil være yderst taknemmelig for hjælp. Opgaven lyder således:

Tegn en mulig  graf for en funktion  f, der opfylder , at f(0)=5 og  f(10)=-1 og at fortegn og nulpukter for f´ er som angivet på tallinjen: SE BILLEDET :)

På forhånd tak

Vedhæftet fil: Opgave 3.PNG

Brugbart svar (11)

Svar #1
21. november 2017 af SuneChr

.SP 211120170110.JPG

Vedhæftet fil:SP 211120170110.JPG

Svar #2
21. november 2017 af krid18l (Slettet)

Tusind tak for hjælpen :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. maj 2021 af Klara651

hvilket opgavesæt er det fra?? :))


Skriv et svar til: Tegn en mulig graf for en funktion f, der opfylder , at f(0)=5 og f(10)=-1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.