Kemi

Formel - hvad betyder den?

29. november 2017 af MadsH1999 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle på SP,

Jeg betragter følgende formel:

C_1\cdot V_1=C_2\cdot V_2

Men hvad angiver formlen, og i hvilken sammenhæng bruges den?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2017 af mathon

Når stofferne A og B i koncentrationerne cog cB reagerer kemisk i molforholdet A:B = 1 : 1
gælder for titreringen:
                                          \small n_{A}\; \; \; \;\; \; \; \; =\; \; \; \;\; \; \; \;n_{B}

                                     \small V_{A}\cdot c_A\; \;\; \; \; \; =\; \; \; \;\; \; V_{B}\cdot c_{B}

                                      


Skriv et svar til: Formel - hvad betyder den?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.