Matematik

Reducér udtrykket

12. december 2017 af FransiscoMertens (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg bliver sindssyg at kigge på de her. Er der nogle der gider, at reducere?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2017 af mathon

\small =\frac{1}{\pi }\cdot \left ( \frac{1}{9} -\frac{\cos\left (3\pi \right )}{9} \right )=\frac{1}{\pi }\cdot \frac{1-\cos(\pi +2\pi )}{9}=\frac{1}{\pi }\cdot\frac{1-(-1)}{9}=\frac{2}{9\pi }


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. december 2017 af mathon

korrektion:

                   \small \small =\frac{1}{\pi }\cdot \left ( \frac{1}{9}+\frac{1}{9} -\frac{\cos\left (3\pi \right )}{9} \right )=\frac{1}{\pi }\cdot \frac{2-\cos(\pi +2\pi )}{9}=\frac{1}{\pi }\cdot\frac{2-(-1)}{9}=\frac{1}{3\pi }


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. december 2017 af mathon

#1
          var rigtig.


Skriv et svar til: Reducér udtrykket

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.