Fysik

Sammenhæng mellem lift-koefficient og vinkelhastighed.

13. december 2017 af mastodont - Niveau: A-niveau

Hej, 

Jeg har problemer med at løse denne formel ift. sammenhængen mellem lift-koefficienten og vinkelhastigheden. Jeg vil gerne isolere vinkelhastigheden, ω, i formlen. Se venligst vedhæftede fil. 

Vedhæftet fil: billede.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2017 af mathon

                               

                                  \small \mathrm{\omega =\frac{\nu \cdot C_L}{R\left ( 1-2C_L \right )}}


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. december 2017 af Eksperimentalfysikeren

Start med at forlænge den store brøk med nævndren i den lille. Gang derefter ligningen på begge side af lighedtegnet med den nye nævner i den store brøk. Så har du en ligning, hvor der ikke er nogen brøk. Træk CLRω fra på begge sider af lighedstegnet. Sæt ω udenfor en parentes og divider ligningen med parentesens indhold.


Skriv et svar til: Sammenhæng mellem lift-koefficient og vinkelhastighed.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.