Matematik

løse ligning f(x)

17. december 2017 af hej125 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal løse ligninge f(x)21, når en linær sammenhæng er givet f(x)=-2x-7

nogle der ved hvordan man gør det? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2017 af mathon

                            \small \small f(x)=-2x-7=21

                            \small \small 2x=-7-21=-28

                            \small \small x=-14


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. december 2017 af peter lind

Er det f(x) = -2x-7 = 21? i så fald flyt -7 over på højre side og derefter divider ligningen med -2


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. december 2017 af Mathias7878

-2x-7 = 21

-2x = 28

x = \frac{28}{-2} = -14

- - -

 

 


Skriv et svar til: løse ligning f(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.