Matematik

gange ind i parentsen

21. december 2017 af Mie12345678 (Slettet) - Niveau: A-niveau

vil I ikke gange inde i parensten sådan 

100*(15-x)= 1500-100x


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. december 2017 af OliverHviid

Jo.


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. december 2017 af Mathias7878

\small 100\cdot (15-x) = 1500-100x

\small 1500-100x = 1500-100x

\small x = 0

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. december 2017 af mette48 (Slettet)

ganger ind i parentesen 100*(15-x)= 100*15 - 100*x =1500-100x

Jeg kan ikke gennemskue hvorfor #2 ender med x=0 det er da ikke nogen ligning


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. december 2017 af SuneChr

# 0
a(b + c) = ab + ac
kaldes den distributive lov.


Svar #5
23. december 2017 af Mie12345678 (Slettet)

0,5*y/x=a/b 

hvordan vi isolere b? 


Brugbart svar (0)

Svar #6
23. december 2017 af Anders521

Du er nødt til at antage at b forskellig fra nul (hvorfor?). Dernæst gange med den reciprokke værdi af hhv. ½ og (y/x).


Skriv et svar til: gange ind i parentsen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.