Matematik

Problemløsning med ligninger

27. december 2017 af Sarah3310 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej,

Jeg vil gerne have hjælp til en opgave der omhandler om hvor bredt huset er.

Opgaven kan ses på det vedlagte billag -->

Tak for hjælpen 

Vedhæftet fil: FullSizeRender.jpg

Svar #1
27. december 2017 af Sarah3310 (Slettet)

På det næste billag ses det andet hus som man skal beregne breden 

Vedhæftet fil:FullSizeRender 2.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. december 2017 af ringstedLC

Arealet 40 m2 (og ikke 40 m3) består af et rektangel og en ligebenet trekant.

Se din formelsamling og lav en ligning for arealet, hvor bredden er x:


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. december 2017 af StoreNord

40 skal nok være m²
                           Areal =2.4\cdot b+\frac{1}{2}\cdot 3.1\cdot b=40         find b.


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. december 2017 af StoreNord

40 skal nok være m²
                           Areal =2.4\cdot b+\frac{1}{2}\cdot 3.1\cdot b=40         find b.
                                             \\2.4\cdot b+\frac{1}{2}\cdot 3.1\cdot b=40 \Leftrightarrow \\(48+31)b=40 \cdot 20 \Leftrightarrow \\b=\frac{800}{79}=10.13
                     Skærmbillede fra 2017-12-27 18-27-51.png
 


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. december 2017 af ringstedLC

Se tegning for begge spørgsmål.


Skriv et svar til: Problemløsning med ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.