Matematik

Løsning af ligning

28. december 2017 af Sarah3310 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej,

Er der en løsning til denne her ligning?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. december 2017 af Mathias7878

\small 2-(x+3)=-(x-1)

\small 2-x-3 = -x+1

\small -1-x = -x+1

\small 0 = 2

ergo ingen løsninger

- - -

 

 


Skriv et svar til: Løsning af ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.