Matematik

Udvidet SIR-model

29. december 2017 af Michn (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, 

Jeg skriver SRP og skal udvide SIRmodellen. Jeg vil gerne udvide til SEIR (latenstid) og SIRS (mistet immunitet) men jeg kan ikke finde ud af differentialligningerne til E og S. Mit ligningssystem til den simple model ser således ud:

S'(t) = -a*S(t)*I(t)

I'(t) = a*S(t)*I(t)-b*I(t)

R'(t) = b*I(t)

hvor a er vækstraten og b er helbredelses raten

Er der nogen der kan hjælpe? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. december 2017 af Anders521

Se vedhæftede fil

Vedhæftet fil:See side 5 om SEIR.pdf

Skriv et svar til: Udvidet SIR-model

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.