Matematik

Hvilken statistisk model?

03. januar 2018 af Bøllebobbobbob (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, 

Jeg skal undersøge sammenhænge mellem en række variable.

y = er kategoriseret i tre undergrupper.

x1 = dikotom

x2 = kvantitativ.

Hvilken statistisk test ville i anbefale at man bruger, som kan håndtere alle variable på en gang? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. januar 2018 af peter lind

Du må komme med en ordentlig forklarin, hvis vi skal kunne svare dig


Skriv et svar til: Hvilken statistisk model?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.