Matematik

Hjælp med at finde funktionen

05. januar 2018 af MathildeAndersen1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej - Er der en venlig sjæl, som kan hjælpe mig med at komme i gennem de her opgaver? Skal afleveres i timen i dag (min lærer er ikke til stede). 

Vedhæftet fil: Arbejd selv 5.1.2018.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. januar 2018 af Moderatoren

Skriv hvad du har problemer med så lektiehjælperne kan hjælpe dig. I dokumentet er der vist et eksempel som du skal følge i den opgave som du besvarer. Hvor går det galt for dig?

Læs evt. om funktioner i dette kompendie fra Studieportalen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. januar 2018 af mathon

Følg fremgangsmåden i EKSEMPEL 1.


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. januar 2018 af mathon

                             \small \small f{\, }'(x)=x^2+x-20=(x+5)(x-4)


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. januar 2018 af mathon

nulpunkter for f(x):
                                   \small \tfrac{1}{3}x^3+\tfrac{1}{2}x^2-20x+4=0

                                        \small x=\left\{\begin{matrix} -8{.}62\\2{.}01 \\6{.}92 \end{matrix}\right.
                                


Skriv et svar til: Hjælp med at finde funktionen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.