Matematik

Cykelrytteren mangler væske

09. januar 2018 af Guleroden1 - Niveau: 9. klasse

Hej, Hvordan skal jeg regne disse ud ?

Vedhæftet fil: færdighed.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. januar 2018 af OleJespersen

9)
5 \frac{mL}{time\cdot kg}\cdot 72kg\cdot 1 time=360 mL


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. januar 2018 af OleJespersen

10)

5 \frac{mL}{time\cdot kg}\cdot 70 kg \cdot 4 time = 1400 mL


Svar #3
09. januar 2018 af Guleroden1

Okay tak. Kan du også hjælpe mig med disse to her:

1. I lotto vindes en præmie på 480.000 kr. 
Præmien deles mellem to personer i forholdet 1:2. 
Hvor mange penge får den, der får mest? 

2. Sæt kryds ved de to tal, der har en differens på 60.


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. januar 2018 af OleJespersen

1)

480.000 kr. /3*2=320.000 kr.


Svar #5
09. januar 2018 af Guleroden1

Det der giver jo ikke 320000 ?


Skriv et svar til: Cykelrytteren mangler væske

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.