Fysik

Specifik varmekapacitet for metal

12. januar 2018 af Haaaaaaa (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle  sammen

har lavet dette forsøg med formål at finde den spicifik varmekapacitet for det metal .

Jeg sætter beregningen ind i skamet med at har det svært at lave det sidste spørgsmål.

håber nogen kan hjælpe med det.

På forhånd tak

Vedhæftet fil: Fysik-11-2-Specifik.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2018 af mathon


Svar #2
12. januar 2018 af Haaaaaaa (Slettet)

Det er rigtigt men jeg får forkert resultater med at bruge det 

Håber du kan laver den første som eksempel

så gør jeg det resten


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. januar 2018 af mathon

                                      \small c_{lod} = \frac{m_{vand}}{m_{lod}}\cdot c_{vand}\cdot \frac{T_{2}-T_{1 }}{ 100^\circ-T_2}

\Delta T_{vand} = 2{.}2^\circ C
                                      \small c_{lod} = \frac{0{.}166}{0{.}203}\cdot \left ( 4{.}186\; \tfrac{kJ}{kg\cdot K} \right )\cdot \frac{2{.}2}{78{.}9}=0{.}0954\; \tfrac{kJ}{kg\cdot K}


Svar #4
12. januar 2018 af Haaaaaaa (Slettet)

Jeg har lavet disse beregninger men er ikke sikker om det er rigtige 

håber kære mathon du får tid at tage et bilk over .

på for hånd tak

Vedhæftet fil:Fysik-12-1-Specifik.docx

Skriv et svar til: Specifik varmekapacitet for metal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.