Matematik

resten af beviset!!! HJÆLP

12. januar 2018 af Luunaa (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej!

Nogen som kan hjælpe med vise resten af beviset som er vedhæftet

det skal aves hurtigst som muligt

tak på forhånd

Vedhæftet fil: kekeke.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2018 af mathon

\textup{Det skr\aa \ kast uden luftmodstand:}
\textup{med begyndelseshastighed }v_0\textup{ og elevationsvinkel }\alpha
\textup{haves med kast fra begyndelsespunktet:}

                  \small v_x=v_{ox}=v_0\cdot \cos(\alpha )
                  \small v_y=v_{oy}-g\cdot t=v_o\cdot \cos(\alpha )-g\cdot t
                  \small \small \frac{v_{oy}}{v_{ox}}=\frac{v_o\cdot \sin(\alpha )}{v_o\cdot \cos(\alpha )}=\tan(\alpha )

                  \small x=v_{ox}\cdot t\Leftrightarrow t=\frac{x}{v_{ox}}

                  \small y=\int \left (v_{oy}-g\cdot t \right ) \mathrm{dt}=\int \left (-g\cdot t +v_{oy} \right )\, \mathrm{dt}=-\frac{g}{2}\cdot t^2+v_{oy}\cdot t=

                          \small -\frac{g}{2}\cdot \left ( \frac{x}{v_{ox}} \right )^2+v_{oy}\cdot \frac{x}{v_{ox}}=-\frac{g}{2}\cdot \frac{x^2}{{v_{ox}}^2}+\frac{v_{oy}}{v_{ox}}\cdot x=

                          \small -\frac{g}{2\cdot {v_{o}}^2\cdot \cos^2(\alpha )}x^2+\tan(\alpha )x


Skriv et svar til: resten af beviset!!! HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.