Matematik

i et land foreligger der en politisk beslutning om at reducere co2 udslippet med 2 % om året

16. januar 2018 af rami0208 (Slettet) - Niveau: C-niveau

i et land foreligger der en politisk beslutning om at reducere co2 udslippet med 2 % om året

a. beregn hvor lang tid der går før det nuværende udslip på 50 mio tons er halveret

b. opstill ett regneudtryk som moddellerer co2 udslippet i årene efter 2010

c. beregn ved hjælp af modellen hvad duslippet er i år 2020


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2018 af mathon

Løs
            \small \left (\left ( 100-2 \right )\cdot 10^{-2} \right )^t=0{.}5

           \small \left ( 1-0{.}02 \right ) ^t=0{.}5

           \small \small 0{.}98 ^{\, t}=0{.}5


Skriv et svar til: i et land foreligger der en politisk beslutning om at reducere co2 udslippet med 2 % om året

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.