Fysik

hjælpp

26. januar 2018 af slettet007 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hjælper nogle??


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. januar 2018 af mathon

                      \small 5\cdot \frac{\lambda }{2}=1\; m


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. januar 2018 af mathon

\small \textup{Lysets fart:}
                     \small c=3{.}0\cdot 10^8\; \tfrac{m}{s}=3{.}0\cdot 10^5\; \tfrac{km}{s}


Svar #4
26. januar 2018 af slettet007 (Slettet)

hvordan er du kommet frem til det??


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. januar 2018 af mathon

...\small \textup{opslag.}


Skriv et svar til: hjælpp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.