Fysik

Effekt og potentiel energi

29. januar 2018 af janiw (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan beregner man dette????

At kunne beregne Effekt og potentiel energi ud fra oplysninger om højdeændring og tidsforbrug


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2018 af mathon

                                                  \small P=\frac{m\cdot g\cdot \Delta h}{t}


Skriv et svar til: Effekt og potentiel energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.