Matematik

En der sød og fortælle mig hvordan man løser denne eksponentiel funktion

31. januar 2018 af Mario517 - Niveau: C-niveau

Nogle der kan fortælle mig step by step hvordan man løser dette, jeg har en lærer jeg ikke forstår når han snakker matematik.

http://www.prntscr.com/i83kmx

Giver et thumbs up bagefter :*


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2018 af Mathias7878

Konstanten b er skæringen med y-aksen til tiden x = 0.

Forstår du? Det er ligesom i den lineære funktion :)

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. januar 2018 af Mathias7878

Hvis du aflæser, at b = 2 har du gjort det rigtigt.

Du kan desuden læse om det på hjemmesiden:

http://www.webmatematik.dk/lektioner/matematik-c/funktioner/eksponentiel-udvikling

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. januar 2018 af Prionia (Slettet)

Supplering til svar #2

graf 5 : y = b × 1.20x  hvis du indsætter y = 2 og x = 0  får du

           2 = b × 1.200 

           2 = b × 1

           2 = b


Skriv et svar til: En der sød og fortælle mig hvordan man løser denne eksponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.