Matematik

Reducer ligning

31. januar 2018 af Stjerneskud2016 - Niveau: B-niveau

Hej!

Har jeg reduceret rigtigt?

Vedhæftet fil: 2018-01-31_21-55-03.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2018 af StoreNord

Nej. Det dobbelte produkt er forkert.


Svar #2
31. januar 2018 af Stjerneskud2016

Hvad betyder det dobbelte produkt?

StoreNord


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. januar 2018 af StoreNord

Kvadrateet på en 2-ledet størrelse er:     første led i anden + andet led i anden og det dobbelte produkt.


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. januar 2018 af Mathias7878

= du skal gange de to tal inde i parentesen med hinanden og bagefter gange det med to
- - -

 

 


Svar #5
31. januar 2018 af Stjerneskud2016

Men jeg skal jo plus dem og bagefter gange med sig selv Mathias7878


Svar #6
31. januar 2018 af Stjerneskud2016

Sådan?

Mathias7878

Vedhæftet fil:2018-01-31_22-29-37.png

Brugbart svar (0)

Svar #7
31. januar 2018 af StoreNord

2x^{2}-4x^{2}=-2x^{2}


Svar #8
31. januar 2018 af Stjerneskud2016

Rigtigt?

StoreNord

Vedhæftet fil:2018-01-31_22-42-50.png

Brugbart svar (0)

Svar #9
31. januar 2018 af StoreNord

Ja. Den er godt nok rigeligt lang, men okay,


Brugbart svar (0)

Svar #10
31. januar 2018 af StoreNord

\\(2x+y)^{2}-4x(x-2y)-y^{2}= \\(4x^{2}+y^{2}+4xy)-4x^{2}+8{\color{Red} x}y-y^{2}= \\4xy+12{\color{Red} x}y=16xy


Brugbart svar (0)

Svar #11
01. februar 2018 af Mathias7878

Kvadratet på en to-leddet størrelse er det første led i anden + det andet led i anden + det dobbelte produkt, hvis oversættes til matematik betyder, at

\small (a+b)^2 = (a)^2+(b)^2+(a\cdot b \cdot 2) = a^2+b^2+2ab

- - -

 

 


Skriv et svar til: Reducer ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.