Kemi

Udlede ligning

11. februar 2018 af Caroline1971 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan udleder man ligningen  V_ethanol = P_vand * V_total - m_total / P_vand - P_ethanol 

Det er noget med densitet og formlen for densitet er p = m/V


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. februar 2018 af JulieW99

Hvad er det helt konkret det er, du skal have hjælp til? Sæt opgaven ind, og fortæl, hvad det er, du ikke forstår.

- - -

Vh Julie


Svar #2
11. februar 2018 af Caroline1971 (Slettet)

Opgave 4 


Svar #3
11. februar 2018 af Caroline1971 (Slettet)

Forstår stortset ikke spørgsmålet, og den måde læren har formuleret det på. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. februar 2018 af mathon

                 \small m_{total}=V_{ethanol}\cdot \varrho _{ethanol}+V_{vand}\cdot \varrho _{vand}

                 \small \frac{m_{total}}{\varrho _{ethanol}}=V_{ethanol}+V_{vand}\cdot \frac{\varrho _{vand}}{\varrho _{ethanol}}

                 \small V_{ethanol}=\frac{m_{total}}{\varrho _{ethanol}}-V_{vand}\cdot \frac{\varrho _{vand}}{\varrho _{ethanol}}


Svar #5
11. februar 2018 af Caroline1971 (Slettet)

Kan du ikke forklare, hvad du har lavet for jeg forstår det ikke


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. februar 2018 af mathon

\small \textup{Den samlede masse er:}

                 \small m_{total}=V_{ethanol}\cdot \varrho _{ethanol}+V_{vand}\cdot \varrho _{vand}

\small \textup{Der divideres med }\varrho _{ethanol}\textup{ p\aa \ begge sider:}
                 \small \frac{m_{total}}{\varrho _{ethanol}}=V_{ethanol}+V_{vand}\cdot \frac{\varrho _{vand}}{\varrho _{ethanol}}

\small \textup{Der subtraheres }V_{vand}\cdot \tfrac{\varrho _{vand}}{\varrho _{ethanol}}\textup{ p\aa \ begge sider.}


Skriv et svar til: Udlede ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.