Matematik

Udled en formel, der udtrykker U ved t

17. februar 2018 af ababaa - Niveau: A-niveau

Hejsa, jeg sidder lidt fast i denne opgave. Jeg håber, at nogen kan hjælpe. Opgaven lyder således:

Udled en formel, der udtrykker U ved t

R= R0 (1+ aαt) og U=R·1a


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. februar 2018 af janhaa

U=R·I= (R0(1+ αt))*I


Svar #2
17. februar 2018 af ababaa

Hmm, skal man ikke gøre mere end det? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. februar 2018 af mathon

eller
               \small U=\frac{E_{el}}{I\cdot t}         \small \textup{hvis \textbf{t} er tiden.}
 


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. februar 2018 af peter lind

Du bør gange I og R0 sammen


Skriv et svar til: Udled en formel, der udtrykker U ved t

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.