Fysik

Hjælp søges til fysik :-)

19. februar 2018 af 10986 - Niveau: B-niveau

Hej - jeg kan ikke komme vidre med min kemi opgave. Håber der er nogle der kan hjælpe mig.

Jeg har vedhæftet et billede af opgave beskrivelsen. opgave a) har jeg regnet rigtigt. Men kan ikke få de resterende opgaver til at stemme over ens med facit...

Facit til  b)= -2.98kJ     c)=746J     d)=2.23kJ     e)=328 kJ/kg      f) 1.9%

Vedhæftet fil: opgave 3.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. februar 2018 af peter lind

Det er ikke en kemiogave men en fysik opgave, så du har placeret den rigtig

b) C*(26,5º-31,5º) C har du fra a)

c) mis*L + mis*c*26,5º  L isens smeltevarme, c vands varmefylde


Svar #3
19. februar 2018 af 10986

Tak men når jeg indtaster data, får jeg forkert facit...

Vedhæftet fil:c.JPG

Svar #4
19. februar 2018 af 10986

Har fået udregnet opgave c korrekt nu :-)

Nogle der kan hjælpe med opgave d, e , f?


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. februar 2018 af peter lind

d) Qsmeltevarme = Qkalorimeter -Qsmeltevand.

e) L = Qsmeltevarme/mis


Svar #6
19. februar 2018 af 10986

Tusind tak!


Skriv et svar til: Hjælp søges til fysik :-)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.