Matematik

Stamfunktion, funktion , afledte funktion

20. februar 2018 af Aprovst71 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej er der nogen der evt kan hjælpe/ rette mine opgaver

jeg mangler opgave i og k

jeg har vedhæftet opgaven

Vil gerne ha en forklaring hvis noget er forkert

Kh

Anette


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. februar 2018 af Mathias7878

Hvis du laver din fil om til en pdf og vedhæfter den herinde, kan jeg godt hjælpe dig

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. februar 2018 af Anders521

Så er det stamfunktioner du skal bestemme? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. februar 2018 af Larxx

Har lagt opgaven op som pdf for Aprovst71


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. februar 2018 af Mathias7878

i)

  \small f(x) = 5\cdot \sqrt{x}

k)

  \small f(x) = 3\cdot ln(x)+x^6

desuden er e), f) g) (den er i princippet korrekt, hvis k sættes til 7), h) (der skal stå et minus foran f'), j) og l) forkerte.

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. februar 2018 af Mathias7878

Du kan tjekke, hvorvidt du har gættet frem til den rigtige funktion f, ved at integrere f'(x), dvs. der skal gælde:

  \small F'(x) = f(x)

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #6
20. februar 2018 af Anders521

d) er enten rigtig eller forkert afhængig af hvad definitionsmængden for \small \bold{f'} er. Hvis den er alle positive reelle tal, er dit svar rigtigt. Hvis den derimod er alle reelle tal pånær nul, så er dit svar forkert.


Svar #7
20. februar 2018 af Aprovst71 (Slettet)

tusind tak for svar


Skriv et svar til: Stamfunktion, funktion , afledte funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.