Matematik

Måling af rumfang eller noget

20. februar 2018 af Bubuhu (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hej igen, jeg fatter INTET af den her opgave virkelig jeg har ingen idé om hvad man skal gøre, åben de 2 vedhæftede filer den ene viser selve opgaven og den anden viser skemaet vi åbentbart skal bruge i opgaven, tak på forhånd :)

Vedhæftet fil: IMG_1527.JPG

Svar #1
20. februar 2018 af Bubuhu (Slettet)

skemaet man skal bruge til opgaven :)

Vedhæftet fil:IMG_1528.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #2
20. februar 2018 af AMelev

1 kL = 1000 L og 1 hL = 100 L. Altså er "kilo" 10 gange så meget som "hekto", så 1 kL = 10 hL

1 daL = 10 L, så "hekto" 10 gange så meget som "deca", så 1 hL = 10 daL

1 dL = 1/10 L, så 1L = 10 dL

1 cL = 1/100 L, så "deci" er 10 gange så meget som "centi", så 1dL = 10 cL osv.


Skriv et svar til: Måling af rumfang eller noget

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.