Kemi
Bestemmelse af saltindholdet i toastbrød.
Hvordan udregner jeg dette?
1) Bestem stofmængden af chloridioner i prøverne. Antag at alle chloridioner stammer fra natriumchlorid.
2) Beregn herudfra brødets saltindhold i masseprocent?
Vi ved dette:
Aflæst saltindhold på toastbrødpakken: 1.1 gram
Præcis afvejet masse af brød: 5,00 gram
Volume af 0,1 M AgNO3 før tiltreringen 1. gang: 1 ml
Volume af 0,1 M AgNO3 efter tiltereringen 1. gang: 0,83 ml
Volume af 0,1 M AgNO3 før tiltreringen 2. gang: 1 ml
Volume af 0,1 M AgNO3 efter tiltreringen 2. gang: 0,89 ml
Håber i kan hjælpe mig
Svar #4
25. februar 2018 af marielinge
Det er så masseprocenten, er jeg korrekt?
Men jeg har lavet det på en anden måde, vil du tage et kig på det, og seom det er rigtigt?
Skriv et svar til: Bestemmelse af saltindholdet i toastbrød.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.