Matematik

Masse

04. marts 2018 af Tohau (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej har brug for en forklaring til hvordan man kan lave denne opgave 

Hvor mange gange er solens masse større end jordens?

Solens masse = 2,0 x 10^27t  Jordens masse = 6,0 x 10^21t 

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2018 af peter lind

Divider solens masse med jordens masse


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. marts 2018 af mathon

\small \textup{Det der sammenlignes med skal i n\ae vneren:}

                                                     \small \frac{2{.}0\cdot 10^{27}\; ton}{6{.}0\cdot 10^{21}\; ton}=\tfrac{1}{3}\cdot 10^6=333{.}\bar3\cdot 10^3


Svar #3
04. marts 2018 af Tohau (Slettet)

Altså 10^27t divideres med 10^21t  og 2,0 divideres med 6,0 

eller hvad?


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. marts 2018 af mathon

     Ja.


Skriv et svar til: Masse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.