Matematik

Søger hjælp til trigonometri-opgave!!

20. marts 2018 af inneedofhelp123 - Niveau: A-niveau

Hej. Jeg har denne opgave (vedhæftet), som jeg ikke forstår. Man kender jo ikke vinklerne og man kender kun én side i hver trekant. Hvordan løser man den??


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. marts 2018 af mathon

                      \small \frac{\left | AC \right |}{4}=\frac{3}{2}

                      \small \small \left | AC \right |=\tfrac{3}{2}\cdot 4=6

                     


Svar #3
20. marts 2018 af inneedofhelp123

#2

                      \small \frac{\left | AC \right |}{4}=\frac{3}{2}

                      \small \small \left | AC \right |=\tfrac{3}{2}\cdot 4=6

                     

Tror måske jeg forstår... Men hvorfor gør du præcis som du gør? altså hvorfor ganger du med 4?


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. marts 2018 af Mathias7878

Der ganges med 4 på begge sider i #2, fordi så er 4 både i tæller og nævner på ventre siden og dermed har du isoleret |AC|

- - -

 

 


Skriv et svar til: Søger hjælp til trigonometri-opgave!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.