Fysik

er der en som gider hjælpe ?? plz

02. april 2018 af slettet007 (Slettet) - Niveau: C-niveau

1Foton Energi

Eγ = hf = hc/lampda 

Hvis frekvensen af en foton er 2.25 · 1014Hz, hvad bliver energien i Joule og elektronvolt?
Hvis energien af en foton er 1.229 · 1010J, hvad bliver frekvensen og bølgelængden?
Beregn fotonenergien af grænserne for det synlige spektrum λ = 390nm og λ = 700nm 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. april 2018 af peter lind

Det kmmer an på enhederne for h og c


Skriv et svar til: er der en som gider hjælpe ?? plz

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.