Matematik

System af ligninger?

08. april 2018 af Mathian - Niveau: A-niveau

I hvilken funktion skal jeg ind på, når jeg skal løse denne type af opgave på lommeregneren (CAS Nspire CX). Eller på programmet . Tak for hjælpen :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. april 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. april 2018 af mathon

                     solve(x=-1+3t and y=-8+4t and z=-4+3t and (x-3)^2+(y+2)^2+(z-1)^2=9,t)


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. april 2018 af mathon

\small \textup{Principielt beh\o ves kun } \mathrm{\acute{e}}\textup{n ligning til bestemmelse af }\mathrm{\acute{e}}\textup{n ubekendt.}
\small \textup{Det skal s\aa \ efterf\o lgende kontrolleres, om \textbf{t} har samme v\ae rdi i de \textbf{\o vrige} ligninger.}


Svar #4
08. april 2018 af Mathian

mange tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: System af ligninger?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.