Matematik

Vinkler og grader

10. april 2018 af aya111 - Niveau: 10. klasse

Hej nogle der kan hjælpe med at regne denne opgave ud?

Vedhæftet fil: as.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2018 af AMelev

3.1 Pythagoras

3.2 21 m op pr. 100m svarer til ..... op på 400 m

3.3 sin(A) = modstående katete/hypotenuse

3.4 Vinkel A = 10º. Hypotenuse = 100
Beregn modstående katete ud fra formlen i 3.3.


Skriv et svar til: Vinkler og grader

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.