Matematik

Hjælp til matematik

13. april 2018 af mastni (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogle der kan hjælpe mig med opgave b og c? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. april 2018 af mathon

b)
   \small \textup{volumen:}

                        \small h\cdot 2x\cdot x=4000

                        \small 2h=\frac{4000}{x^2}

                        \small h=\tfrac{2000}{x^2}

   \small \textup{overflade:}
                        \small \small O(h,x)=2x\cdot x+2\cdot h\cdot x+2\cdot h\cdot 2x=2x^2+\left (x+2x \right )2h

                        \small O(x)=2x^2+3x\cdot \tfrac{4000}{x^2}

                        \small O(x)=2x^2+ \tfrac{12000}{x}


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. april 2018 af mathon

c)
      \small \textup{Mindst mulig overflade}
      \small \textup{ kr\ae ver bl.a.}
                        \small O{\, }'(x)=0...


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. april 2018 af mathon


Skriv et svar til: Hjælp til matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.