Matematik

2. grads ligning står ikke lig med 0

19. april 2018 af Gymsv (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hejsa. 

Jeg har andengradsligningen: x^2-2x+3=4. Den skal naturligvis være lig med 0 inden jeg regner den. Hvordan gør man dette?

På forhand tak - god dag:)


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. april 2018 af sjls

Du trækker fire fra på begge sider af lighedstegnet.


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. april 2018 af janhaa

x^2-2x-1=0 \\ x_1=1+\sqrt{2}\\ x_2=1-\sqrt{2}


Svar #3
19. april 2018 af Gymsv (Slettet)

Mange tak


Skriv et svar til: 2. grads ligning står ikke lig med 0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.