Matematik

vinklen mellem tagpladerne, spids eller stump?

01. maj 2018 af Mathian - Niveau: A-niveau

Opgave c, jeg ved ikke helt hvilken vinkel de spørg efter i opgaven, jeg har en anelse om det er den spidse, men er ikke sikker. Er der er en tommelfingerregl eller andet? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. maj 2018 af peter lind

Du skal bestemme vinklere mellem planerne ABT og BCT


Svar #3
01. maj 2018 af Mathian

Ja, jeg ved også godt hvordan man finder den. Men hvilken vinkel refererer opgaven til, den eksterne eller interne, da dette har i høj grad at gøre med om jeg skal skrive 151 eller 180-151 = 29 ???


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. maj 2018 af peter lind

Den interne vinkel. Den eksterne vinkel er større end 180º


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. maj 2018 af guuoo2 (Slettet)

Den interne og eksterne giver 360 tilsammen, så
   ekstern = 360 - intern = 360 - 151 = 209


Svar #6
02. maj 2018 af Mathian

Mange tak :)


Skriv et svar til: vinklen mellem tagpladerne, spids eller stump?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.