Matematik

løsning ligning

15. maj 2018 af Mie12345678 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej hvordan vil I løse denne her ligning: 

x*q+2-2q=1-q

hvor jeg skal isolere q.. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. maj 2018 af SuneChr

Saml alt der indeholder q på venstre side og tallene på højre side.
Sæt q udenfor en parentes.
Isolér herefter q.
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. maj 2018 af peter lind

flyt  de 2 over på højre side og de -q der står på højre side over på venstre side


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. maj 2018 af PeterValberg

xq+2-2q=1-q

xq-q=-1

q(x-1)=-1

q=\frac{-1}{x-1}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: løsning ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.